Alt i en plattform

EditorX er et annet kraftig og avansert nettsideplattform med en haug med muligheter. EditorX sin styrke er at du har alt inkludert i WIX. Nettbutikk, blogg, webinar, eventer osv.

Kontakt oss
Hvorfor EditorX?
Alt i en plattform
Vi designer og utvikler nettsider i EditorX fra scratch. Denne webplattformen er lettere å administrere selv, og har en del moduler som er inkludert.
Kontakt oss

Enkelt å vedlikeholde

EditorX har alt du trenger for å adminstrere og viderutvikle nettsiden din. Om det er nettbutikk, blogg, eventer, onlinebestillinger osv. Alt er basert i skyen og redigering gjøres via nettleseren. No problem.

All in one løsning

Nettbutikk? Eventer? Webinar? Online timebestillinger? Blogg? Ikke noe problem, EditorX drar synergiene fra WIX universet, der alt kan legges til siden.

Sikkert

EditorX er en avansert versjon av WIX, og har alle fordelene fra WIX. Det vil si sikre servere, sikker betalingsløsninger og alt styres fra nettleseren.

Innsikt og SEO

EditorX gir deg en veldig bra oversikt over sidebesøk, salg og du kan integrere markedsføring ved å koble til sosiale mediar. Her kan du lage kampanjer inne i EditorX og dele rett fra systemet. Passer utmerket for Coacher, Personlig Trenere, Veiledere som ønsker en one in all løsning.

Prosjekter